Parc Samà, Cambrils

SAMALINA, EL PASSI ANUAL DE PARC SAMÀ, una dosi cada dia

Parc Samà vol tornar-te a veure, que l’acompanyis en aquesta nova etapa, que comparteixis els seus èxits, que el vegis créixer, que coneguis als seus nous animals i arbres; que el gaudeixis cada dia. Parc Samà vol formar part de la teva vida. Vol ser el teu parc. Ens veiem?

Samalina permet entrar a Parc Samà tots els dies d’obertura del Parc durant la vigència de l’entrada; és a dir, des del dia de la seva adquisició fins al 31 de desembre de l’any en què s’adquireix.

Coneix tots els avantatges i informació del nostre passi anual

El passi Samalina Individual està disponible per 10 €

El passi Samalina Familiar està disponible per 20 € i inclou a tots els membres d’una mateixa família (màxim dos adults i fills menors de 16 anys)

La seva aportació permet conservar la memòria, mantenir la bellesa, explicar la història, alimentar la vida i ensenyar l’art. Gràcies per compartir el llegat.

L’entrada Samalina dóna dret a l’accés al recinte tots els dies d’obertura, durant tota la validesa de l’entrada, fins al 31 de desembre de l’any de compra (consulteu calendari).

L’entrada Samalina ofereix un descompte del 10% en el preu de l’entrada als acompanyants del titular

Els titulars de l’entrada es beneficiaran del 5% de descompte i prioritat en la reserva d’esdeveniments que se celebrin a Parc Samà, com ara bodes, batejos, aniversaris o comunions

Recepció de notícies i novetats relatives al Parc Samà, a través del nostre enviament de notícies

Invitació a esdeveniments i activitats especials organitzades per Parc Samà pels membres

Els titulars de l’entrada Samalina es beneficiaran dels avantatges que els clubs, entitats o associacions amb els que col·labori Parc Samà els ofereixin

Participació en els nostres programes de protecció d’espècies botàniques i faunístiques

Només el titular, ja que l’entrada és personal i intransferible i el seu titular és responsable de la seva correcta utilització i conservació. Els menors hauran d’anar en tot moment acompanyats d’un adult.

El pase anual se puede solicitar y comprar en  las taquillas de El passi anual es pot sol·licitar i comprar a les taquilles de Parc Samà i en la pàgina web, fent clic aquí.

Per acreditar la titularitat del passi anual Samalina caldrà presentar:

  • Adults: DNI, passaport o carnet de conduir (originals)
  • Famílies: document acreditatiu de pertinença a una mateixa unitat familiar

Aquests documents s’han de presentar al moment en què així es requereixi per part de les persones responsables d’atenció al client i taquilles de Parc Samà.

TRACTAMENT RECOMANAT PER RECUPERAR LA MEMÒRIA, L’EMOCIÓ I LA DIVERSIÓ FAMILIAR

1. Redescrubrir el palau indià i el seu impressionant jardí modernista

2. Donar-se un passeig en família pel bosc de daines

3. Descobrir les petjades de Fontserè i Gaudí

4. Al·lucinar amb l’aviari de Marianao d’aus cubanes